POEH EN ZIJN VRIENDEN IN GESPREK OVER DE BHAGAVAD GITA

 

Poeh: "Oh, wat is deze honing toch verrukkelijk! Ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen."

Knorretje: "Ja, dat ben ik helemaal met je eens, Poeh. Honing is echt mijn favoriete lekkernij. Ik kan me geen betere snack voorstellen."

Teigetje: "Honing is niet alleen lekker, maar het geeft me ook veel energie! Ik spring nog hoger en verder na het eten van wat honing. Probeer het eens, jongens!"

Uil: "Interessant genoeg bevat honing natuurlijke antioxidanten en heeft het ook antibacteriële eigenschappen. Het is niet alleen lekker, maar ook goed voor onze gezondheid."

Konijn: "Ik gebruik honing vaak als zoetstof in mijn recepten. Het geeft net dat beetje extra smaak. Heeft iemand nog een favoriet honingrecept om te delen?"

Iejoor: "Honing is zeker lekker, maar ik geef de voorkeur aan een rustig moment om te genieten van de natuur. Het geluid van de bijen die de honing maken, brengt me altijd tot rust."

Kanga: "Ik gebruik honing soms als natuurlijk hoestmiddel voor Roo. Het verzacht zijn keel en helpt hem beter te slapen."

Roo: "Ja, en het smaakt ook nog eens heerlijk! Bedankt, mama."

Poeh: "Weet je wat nog beter zou zijn? Een picknick met honing als het belangrijkste ingrediënt! Laten we allemaal onze favoriete honinglekkernijen meenemen en samen genieten van een heerlijke maaltijd."Alle vrienden: "Dat klinkt geweldig, Poeh! Laten we dat zeker doen."

En zo begonnen Poeh en zijn vrienden aan een gezellige middag, pratend en genietend van elkaars gezelschap, onder het genot van heerlijke honinglekkernijen en zij hadden een diepgaand gesprek over de 18 hoofdstukken van de Bhagavad Gita.